Strašidelné čtení

Zveřejněno: 31. října 2018

Datum 31.10. je po celém světě známé jako Halloween. My jsme se ale rozhodli, v tento den s našimi páťáky, udělat STRAŠIDELNÉ ČTENÍ.
Nebojácní odvážlivci, kteří se našeho čtení zúčastnili, se samozřejmě nedočkali pouze samotného čtení. Během této akce si žáci užili spousty zábavy. Všichni do jednoho sebrali odvahu a dokázali sáhnout do temného pytle, který v sobě ukrýval všelijaké ohavné předměty, které chránili sladkou odměnu na dně pytle. Samotná práce během čtení byla plná záludností. Příběh, který byl v řádcích ukryt, museli žáci v prvé řadě správně seřadit a poté jsme mohli tento příběh společně přečíst. Ten nám pojednával o strašidýlku Šimonovi, který se ze všeho nejvíc bál tmy a strašení. Dalším nástrahou bylo vytvoření živé mumie za pomocí toaletního papíru, který se velice rád trhal. Celé strašidelné čtení jsme uzavřeli společně u temného stolu, kde nám strašidelnou atmosféru vytvářely pouze zapálené svíčky a tajemný příběh, který se možná stal, od našeho pana učitele. Přiznejte se, kdo se doopravdy lekl, až na židli poposkočil?
Budeme se na Vás opět těšit příští rok, kdy nás strašidla opět přijdou navštívit. Pro tento moment se alespoň koukni do naší BOHATÉ GALERIE.

Strašidelné vedení
Martin Foltýn
Erika Heckelová
Lenka Trzaskaliková