1. pozdrav z KOMORNÍ LHOTKY

Jsme v pořádku, odpoledne jsme byli na vycházce a došli jsme až na hotel Ondráš.

Podívejte se do fotogalerie!

1. pozdrav z MORÁVKY

Posíláme velký pozdrav všem rodičům. První den se nám vydařil. Jdeme po stopách skřítka, jehož jméno zatím neznáme. Cestujeme po světě, dnes jsme navštívili Itálii a dokonce jsme na večeři ochutnali pravé italské špagety. Vše zvládáme, jsme stateční a plní odhodlání do dalších dní. Všechny ještě jednou moc zdravíme a podívejte se do fotogalerie.

2.pozdrav z KOMORNÍ LHOTKY

Druhý den našeho pobytu v Komorní Lhotce jsme využili krásného počasí k výšlapu na Prašivou.
Večer nás ještě čeká noční hra. Fotky pošleme zítra.
Zdraví páťáci

Navštivte fotogalerii!

2.pozdrav z MORÁVKY

Posíláme krásný pozdrav z druhého dne, který byl plný sluníčka. Dnes jsme se dopoledne učili a udělali si menší procházku do okolí. V odpoledních hodinách jsme už venku hráli spoustu her. Jakmile se ale setmělo, čekala nás stezka odvahy, kterou jsme zvládli i přes malinkatý strach. Moc děkujeme mamince, paní Maláčové, která nám napekla perníčky.

Těšíme se na nový den, máme Vás rádi, těšíme se na Vás. A aby Vám po nás nebylo smutno, podívejte se do fotogalerie.

 

3. pozdrav z MORÁVKY

Posíláme poslední pozdrav ze školy v přírodě. Dnes jsme si udělali delší procházku, na které jsme postavili domečky pro skřítky. Moc děkujeme za krásné pohledy, které nám dělají velkou radost. Odpoledne jsme opět hráli různé hry a večer si užili parádní diskotéku. Moc se na Vás těšíme. Podívejte se na dnešní fotografie.

3.pozdrav z KOMORNÍ LHOTKY

Zdravíme vás opět z Komorní Lhotky
Noční hra se nám vydařila. Kopec kolem našeho maskota Krtka blikal široko daleko,když jsme hledali ukryté žetony. Ve čtvrtek jsme měli sportovní dopoledne,vycházku a večer hry a pyžamový bál.
Zdraví páťáci

Podívejte se do fotogalerie.

Poslední pozdrav z Komorní Lhotky
Počasí nám opět přálo. Zase jsme si prošli Komorní Lhotku, v lese jsme si postavili skřítkovské a hmyzí ubytko a využili jsme ke hrám celý areál Zátiší. Moc se nám tu líbilo…
Loučí se páťáci

Podívejte se do fotogalerie.